Rendkívüli! TELITALÁLAT volt az Ötöslottón! Nem hiszed el, ki vitte el minden idők legnagyobb Ötöslottó főnyereményét…! Ő róla van szó:


Gazdára talált minden idők legnagyobb nyereménye az ötös lottón, így újabb milliárdossal bővült a dúsgazdag magyarok elit klubja Magyarországon. A nyertes imába foglalhatja Tótfalusi Fanni kezét, ő indította el ugyanis a számsorsolást október 19-én az Ötöslottón. Az Ötöslottó 2024. október 19-i sorsolásán megütötték minden idők legnagyobb ötös lottó főnyereményét: egy szerencsés játékos 6 613 905 020 forintot kaszált a „3;10;12;13;33”-as számsorozattal. Mivel a Luxor utolsó számjegye a 42. heti sorsoláson páratlan volt (U 17), így géppel sorsolták az ötöslottó nyerőszámait a 42. játékhéten. A szerencse digitális gombját ezúttal a műsorvezető, Tótfalusi Fanni nyomta meg, így a nyertes egyértelműen neki (is) köszönheti szerencséjét.
Ilyen giganyereményre még sosem volt példa Magyarországon: harminchárom hétig nem született telitalálatos szelvény az Ötöslottón. Bár ez korántsem a leghosszabb halmozódás volt a játék történetében. A Szerencsejáték Zrt. stratégiai igazgatója hozzátette, a jackpot utoljára idén februárban volt hasonlóan magas (akkor 6,523 milliárd Ft-ot ért a jackpot, amit szintén egy játékos vihetett haza), de a mostani nyeremény még azt is meghaladta. Utoljára negyedévszázaddal fordult elő olyan, hogy egy éven belül kétszer volt TOP1 nyeremény az Ötöslottón. A hatalmas összeg miatt az elmúlt hetekben jelentősen megnőtt a kereslet- tette hozzá Uszkay-Boiskó Sándor, aki azt is elmondta még, hogy azok a játékosok is szívesen tették meg kedvenc számaikat, akik ritkán vásárolnak amúgy számsorsjátékot.

AKTUÁLIS:

Főoldal