Peter Srámek megcsinálta! Ezt látnod kell! Peter Srámek kapta a legnehezebb dalt a Szárban Sztárban, a nézők el voltak ragadtatva!


Peter Srámek elképesztőt énekelt! Bámulatosan tolmácsolta Michael Jackson egyik legnagyobb slágerét! A videót a hozzászólásoknál láthatod. Peter Srámek elképesztőt énekelt! Bámulatosan tolmácsolta Michael Jackson egyik legnagyobb slágerét Peter Srámek nemrég a Mokka vendége volt, ahol nemcsak az énekesi karrierjéről, hanem az utóbbi időben bekövetkezett változásokról is beszélt. Srámek elárulta, hogy az elmúlt időszakban 10 kilótól szabadult meg, és boldogan mesélte, hogyan sikerült elérnie a látványos átalakulást. Az énekes elmondta, hogy először az öltözéke révén vette észre a felszaladt kilókat: „A zakókon és a nadrágon vettem észre először. Az öltözködés terén, és a színpadon is éreztem, hogy valami nem az igazi.” Valójában a változásra a rajongók hívták fel a figyelmét, sokan ugyanis rögtön azzal kezdték a beszélgetést, hogy "Petikém, híztál egy kicsit."
Az énekes viccesen mesélte, hogy a „szia” helyett inkább ezt hallotta, ami először ugyan nem esett jól, de később segített abban, hogy komolyan vegye a dolgot. A szombati Sztárban Sztár műsorban pedig bizonyította, hogy a kitartása és új életmódja nemcsak az alakján, hanem a színpadi teljesítményén is meglátszik. Az egyik legnehezebb feladatot kapta: Michael Jackson egyik legnagyobb slágerét kellett elénekelnie. Srámek bámulatosan tolmácsolta a dalt, lenyűgözve a közönséget és a zsűrit. Előadása során sikerült átadnia azt a varázslatot és érzelmet, ami Jackson dalait annyira különlegessé tette. A rajongók és a műsor nézői egyaránt elismeréssel fogadták Srámek teljesítményét. Nemcsak a hangját, hanem azt a hihetetlen energiát is csodálták, amellyel a színpadon állt. Ez az este egyértelműen bizonyította, hogy Peter Srámek milyen sokoldalú és tehetséges művész.

AKTUÁLIS:

Főoldal