Kitört a botrány! L.L. Junior már nagyon megbánta, hogy szerepelt az Ázsia Expresszben! Leveteti a műsort a képernyőről - EZ az oka:


L.L. Junior már nagyon megbánta, hogy szerepelt az Ázsia Expresszben! Leveteti a műsort a képernyőről - RÉSZLETEK: Ami izgalmas kalandnak indult L.L. Junior számára az Ázsia Expresszben, hamar feszült helyzetek sorozatává vált. A műsorban való részvétel nem csak fizikailag, hanem érzelmileg is megviselte a zenészt, és a kapcsolatát Dárdai Blankával. A páros veszekedései hamar elmérgesedtek, ami végül a kapcsolatuk végét jelentette. L.L. Junior a Borsnak nyilatkozva bevallotta, hogy megbánta a műsorban való részvételt.
“Soha többé nem csinálnám újra. Borzalmas élmény volt, és csak rontott a helyzetünkön,” mondta. A pár a műsor adásai során többször konfliktusba keveredett, és most, hogy a műsor adásban van, Junior számára különösen nehéz újra átélni a történteket. A történetük így nem csak egy szakítás története, hanem egy tanulság is arról, hogy a nyilvános próbatételek mennyire megterhelőek lehetnek egy párkapcsolatra.

AKTUÁLIS:

Főoldal