Hatalmas botrány a Sztárban Sztár All Stars műsorában: Tóth Gabi produkciója után AZONNAL meg kellett szakítani a műsort!


A Sztárban Sztár hetedik élő adásában Tóth Gabi Shakirává változott: kemény kritikákat kapott, de a pontok megvoltak! A Sztárban Sztár hetedik élő adása igazi kihívást tartogatott Tóth Gabi számára. Az énekesnőnek ezúttal Shakira bőrébe kellett bújnia, és elsőként lépett színpadra ezen az estén. Tóth Gabi nemrég még közel állt ahhoz, hogy idő előtt búcsúzzon a műsortól, hiszen az előző produkciójával nem sikerült lenyűgöznie sem a zsűrit, sem a nézőket. Végül a közönség döntése mentette meg, bár csak utolsó pillanatban jutott tovább. A mostani kihívás, hogy Shakirát utánozza, nem bizonyult könnyű feladatnak. A világsztár nemcsak egyedi hangjával, hanem kiváló tánctudásával is kitűnik, így Gabi előtt igencsak magasra került a léc. Kritikák és a pontok:
A színpadra lépés után vegyes fogadtatás érkezett a zsűri részéről. Liptai Claudia szerint Shakirát énekelni és eltáncolni egyáltalán nem egyszerű feladat, és úgy érezte, hogy ez most kissé ki is fogott Tóth Gabin. „Sokszor megjött a Shakira hang, de ez most nem volt elég” – értékelt Claudia. Stohl András azt emelte ki, hogy Tóth Gabinak nem volt elég levegője a produkcióhoz. Bár dicséretként megjegyezte, hogy ezúttal nem hallotta benne Tóth Gabi saját hangját, az előadás összességében nem sikerült túl jól szerinte: „Pokolian nehéz cucc volt.” Lékai-Kiss Ramóna szintén aggódva figyelte az előadást. „Valami hiányzott ebből az egészből” – fogalmazta meg kritikáját, ezzel jelezve, hogy Tóth Gabinak most nem sikerült teljes mértékben hoznia Shakira energiáját. Hajós András sem maradt ki a kritizálók sorából, neki sem tetszett igazán az előadás.

AKTUÁLIS:

Főoldal