FRISS! Brutális tömegbaleset történt Magyarországon az M0-ás autópályán pár perce. Roncsok mindenütt, sajnos többen is azonnal.. Szörnyű, mi OKOZTA! - Videó:


Most kaptuk: tömegkarambol történt az M0-son, most mentenek, roncsok mindenütt. Egymásba hajtott három személykocsi az M0-ás autóút 48-49-es kilométere között, a 31-es főúti csomópont közelében, a Megyeri híd felé vezető oldalon. A fővárosi hivatásos tűzoltók két autót áramtalanítottak. A helyszínre mentő is érkezett. A baleset miatt torlódhatnak a járművek – írja a Katasztrófavédelem. Kigyulladt egy kamion az M7-esen Pest felé, betonelemeket szállított A 83-as kilométerkőnél történt az eset.
Kigyulladt egy kamion az M7-esen a főváros felé vezető oldalon, a 83-as kilométernél, a külső sávot lezárták, ami fennakadást okozhat az autópálya forgalmában. Közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfő reggel. A tájékoztatás szerint egy vasárut, betonelemeket szállító jármű kereke kapott lángra. A lepsényi pihenő után történt esethez a polgárdi önkormányzati és a balatonfűzfői hivatásos tűzoltók vonultak, vízsugarakkal oltják a raktérre is átterjedt lángokat. A kamion a leállósávban van, de a külső sávot is le kellett zárni, ez fennakadást okozhat az autópálya forgalmában – tették hozzá. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal