Fekete Vasárnap 🖤 Újabb csodálatos édesanyát és kisfiát veszítette el ma az ország. A borsodi 30 éves milliomos egy bmw-vel... - RÉSZLETEK:


Szörnyethalt egy 30 éves nő és 14 éves gyermeke, amikor fának csapódtak Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében, Tard közelében. A BMW az ütközéstől a felismerhetetlenségig összetört. A sofőr nagy sebességgel száguldott az úton két utasával, majd váratlanul utolért egy szabályosan haladó másik kocsit. Ekkor ijedtében vészfékezett, amitől az autó irányíthatatlanná vált, s az út másik oldalára sodródott, majd akkora erővel csapódott egy fának, hogy a motorja is kiszakadt. Az ütközés következtében a sofőr hátul ülő gyermeke kirepült a gépkocsiból– - mondta a vármegyei rendőrségi szóvivő a Tényeknek.
A BMW az ütközéstől a felismerhetetlenségig összetört, a benne tartózkodók pedig beszorultakat, s őket csak a katasztrófavédelem kiérkező emberei tudták kivágni a gépjárműből. Egy éppen arra járó buszból hívták ki a mentőket és rendőrséget, amit egy, a buszon utazó szemtanú mondott el. Sem a járművezetőt, sem a kisgyermeket nem tudták megmenteni a kiérkező mentők. Az anyósülésen megsérült tinédzsert súlyos fej- és végtagsérüléssel a megyei kórházba szállították – nyilatkozott a műsorban Győrfi Pál, a mentőszolgálat szóvivője.

AKTUÁLIS:

Főoldal