đŸ–€FEKETE PÉNTEK!đŸ–€ Felfoghatatlan tragĂ©dia! Egy csodĂĄs kisfiĂștĂłl, AttilĂĄtĂłl bĂșcsĂșzunk.. Mindössze 7 Ă©vesen...đŸ–€ - RÉSZLETEK:


Tragikus balesetben hunyt el egy hĂ©tĂ©ves kisfiĂș, Attila. Egy szörnyƱ baleset következtĂ©ben vesztette Ă©letĂ©t Attila, egy mindössze hĂ©tĂ©ves kisfiĂș, aki Ă©ppen bĂĄtyja meccsĂ©t nĂ©zte egy helyi klubban. A tragĂ©dia akkor törtĂ©nt, amikor Attila a szĂŒnetben cipƑt cserĂ©lt a csalĂĄd autĂłja mögött, Ă©s egy parkolĂł jĂĄrmƱ halĂĄlos balesetet okozott. A baleset sorĂĄn egy 55 Ă©ves fĂ©rfi elektromos Jaguar Land Rover I-Pace tĂ­pusĂș autĂłjĂĄval parkolt a közelben. A bĂ­rĂłsĂĄgi dokumentumok szerint a sofƑr vĂ©letlenĂŒl rossz gombot nyomott meg a jĂĄrmƱben, aminek következtĂ©ben az autĂł elƑrelĂłdult, Ă©s egy mĂĄsik jĂĄrmƱnek ĂŒtközött, amely mellett Attila ĂĄllt. A kĂ©t autĂł közĂ© szorulva a kisfiĂș sĂșlyos mellkasi sĂ©rĂŒlĂ©seket szenvedett, amelyek vĂ©gzetesnek bizonyultak.
BĂĄr azonnal kĂłrhĂĄzba szĂĄllĂ­tottĂĄk, Ă©letĂ©t mĂĄr nem lehetett megmenteni. A halottkĂ©mi jelentĂ©s szerint Attila sĂ©rĂŒlĂ©sei annyira sĂșlyosak voltak, hogy a baleset utĂĄn egy ĂłrĂĄval halottnak nyilvĂĄnĂ­tottĂĄk. A sofƑrt közĂști veszĂ©lyeztetĂ©s miatt letartĂłztattĂĄk, de vĂ©gĂŒl nem emeltek vĂĄdat ellene, mivel a hatĂłsĂĄgok szerint a baleset vĂ©letlen volt. CsalĂĄdi Ă©s közössĂ©gi gyĂĄsz. Attila csalĂĄdja mĂ©ly fĂĄjdalommal bĂșcsĂșzott tƑle, mondvĂĄn: „Attila nem csak egy fiĂș Ă©s testvĂ©r volt, hanem unoka, unokatestvĂ©r, unokaöccs Ă©s barĂĄt is sokak szĂĄmĂĄra. Egy vicces, huncut Ă©s szeretnivalĂł kisfiĂș, akinek a hiĂĄnya hatalmas Ʊrt hagyott a szĂ­vĂŒnkben.” A helyi közössĂ©g egyĂŒttĂ©rzĂ©se. A tragĂ©dia az egĂ©sz helyi közössĂ©get megrendĂ­tette, Ă©s sokan fejeztĂ©k ki rĂ©szvĂ©tĂŒket Attila csalĂĄdjĂĄnak ebben a nehĂ©z idƑszakban. CĂ­mlapfotĂł: IllusztrĂĄciĂł. ForrĂĄs

AKTUÁLIS:

FƑoldal