Durva fogyókúrába kezdett Orbán Viktor, máris teljesen átalakult! Többek alig ismerték fel a legújabb fotóin, nézzék csak:


Az utóbbi időben jelentős változást lehetett észrevenni Orbán Viktor külsején, ami többek figyelmét is felkeltette. A miniszterelnök láthatóan komoly fogyókúrába és edzésprogramba kezdett, ami már a nyilvános szereplésein is feltűnt. A kötcsei pikniken, ahol mentazöld ingben jelent meg, többeknek szemet szúrt a megváltozott alakja, és kiderült, hogy a változás mögött tudatos életmódváltás áll. Orbán Viktor korábban már belefogott egy saját maga által összeállított edzéstervbe, ám egy sérülés miatt másfél évig nem tudta folytatni a rendszeres mozgást. Most azonban ismét teljes erőbedobással edz, heti négy-öt alkalommal végez kettlebell-gyakorlatokat, amelyeket a szovjet hadsereg egyik legjobb erőnléti eszközeként tartottak számon.
A kettlebell mellett az étkezésére is jobban odafigyel, hiszen korábban elismerte, hogy nagyon jó étvágya van, ezért most tudatosan próbál egészségesebben táplálkozni. A diétája során a nyári időszak kedvezett neki, hiszen a nagy melegben könnyebb volt kevesebbet enni, ám az őszi időszak nagyobb önfegyelmet igényel, hiszen ilyenkor hajlamosabb nehezebb ételek fogyasztására. Orbán Viktor célja, hogy visszanyerje korábbi formáját, és ezzel összhangban növelte a fizikai aktivitását is​ Az életmódváltása mögött az is állhat, hogy miniszterelnökként folyamatosan meg kell felelnie a politikai és közéleti elvárásoknak, így fontos számára a fittség és a jó közérzet megőrzése.

AKTUÁLIS:

Főoldal