Apa és fia haltak meg tegnap a balesetben. Árpád, és Márk haltak meg a szörnyű balesetben, még a mentősök is könnyeztek, mikor meglátták, hogy...


Tragikus közlekedési baleset rázta meg a piliscsabai közösséget, melyben két fiatal futballista vesztette életét. A baleset körülményeit a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője is megerősítette. A személyautó vezetője átsodródott a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött egy teherautóval. Az autóban utazó 50 éves férfi és a mögötte ülő fiatalember a helyszínen életét vesztette. Az autó harmadik utasa, egy 46 éves férfi, életveszélyes sérülésekkel került kórházba, ahol később szintén elhunyt. A teherautó vezetője szerencsésebben járt, könnyebb sérülésekkel megúszta az ütközést.
A balesetben elhunytak közül két korábbi futballista, Rónai Árpád és Deres Márk is áldozatául esett. A mindössze 22 éves Deres Márk korábban a Dorogi FC csapatában is játszott, míg Rónai Árpád a Tokod SE színeiben szerepelt. A hír mély fájdalmat okozott a sportközösségnek: Néhány nappal Zsolnay Zsolt halálának egyéves évfordulója előtt, megrendülten és mély fájdalommal tudatjuk, hogy két korábbi játékosunk, Rónai Árpád és Deres Márk pénteken tragikus autóbalesetben életét vesztette. A tokodi sportegyesület minden tagja osztozik a családok és hozzátartozók gyászában Őszinte részvétünk ! 🙏🖤 Nyugodjatok békében ! 🕊🕊Nyugodjanak békében! (Fotó: Tokod SE/Facebook)

AKTUÁLIS:

Főoldal