RENDKÍVÜLI! Szörnyű horror baleset történt ma délután! A csodálatos magyar művészünk mellett ketten meghaltak, egy gyermek állapota kritikus - RÉSZLETEK:


Hatalmas baleset történt Vép és Szombathely között. A katasztrófavédelem adott tájékoztatást a történtekről: három személyautó ütközött össze 8443-as út 19-es és 20-as kilométere közötti szakaszon. A hivatásos tűzoltók azonnal a helyszínre siettek, sőt egy mentőhelikoptert is riasztottak. Két halott! Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt Vép és Szombathely között, ahol három jármű ütközött és a jelenlegi információnk alapján két ember elhunyt. Teljes útlezárás van az érintett útszakaszon. Három autó ütközött:
Az elsődleges információk alapján pénteken délután egy Suzuki Ignis személyautó haladt Vép felől Szombathely irányába, amikor a jármű áttért a szembejövő sávba, majd ütközött egy érkező Suzuki Swift személyautóval. Az Ignis ezután a Swift mögött érkező Forddal is összeütközött. Egy gyerek életéért küzdenek. A két Suzuki vezetője elhunyt, a Vép felé tartó autóból kiemelt kislány életveszélyesen megsérült. Őt mentőhelikopterrel, kritikus állapotban a győri kórházba szállították. A baleset áldozatai között volt a Vas vármegyei szeretett és elismert lemezlovas, Németh Gábor, azaz G.Zaj Team is. A Ford vezetője az elsődleges adatok alapján nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal