Nostradamus ennek a 6 csillagjegynek jósolt szerencsét, gazdagságot és kapcsolati sikereket a 2024 szeptemberétől kezdődő időszakra


Nostradamus, a híres francia orvos és jós, 6 csillagjegy számára szerencsét, gazdagságot és kapcsolati sikereket jósol a 2024 szeptemberétől kezdődő hosszabb időszakra. Lássuk, kik tartoznak ebbe a kiváltságos hatosba!
VÍZÖNTŐ
Az elmúlt hónapok nehézségei végre meghozzák gyümölcsüket. Bár sokszor úgy érezted, hogy erőfeszítéseid hiábavalók, most látni fogod az eredményeket. Az elkövetkező időszakban nyugalom és boldogság vár rád. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a sok szerencsét beírása után gördítesz lejjebb!

SKORPIÓ
Az elmúlt időszak nem volt a legboldogabb számodra, és változásra vágysz. A stressz és az idegeskedés végre a múlté lesz. Bármihez nyúlsz, hamarosan kifizetődő lesz, és a szerencse melléd szegődik. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a sok szerencsét beírása után gördítesz lejjebb!

OROSZLÁN
A nehéz idők után végre minden jobbra fordul. Azok, akik ártottak neked, megbánják tetteiket, és te új magasságokba emelkedsz. Ötleteid révén sok álmod válik valóra. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a sok szerencsét beírása után gördítesz lejjebb!

BAK
Búcsút inthetsz a munka okozta stressznek és idegeskedésnek. A csendes, nyugodt órák ideje elérkezett, és jelentős anyagi sikereket érhetsz el anélkül, hogy túlzottan megerőltetnéd magad. Új pénzforrások is feltárulnak előtted. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a sok szerencsét beírása után gördítesz lejjebb!

BIKA
Most van itt az ideje a kikapcsolódásnak és pihenésnek. Az élet nem csupán a munkáról szól, és most megengedheted magadnak, hogy élvezd a jó dolgokat. Lehet, hogy egy távoli országba utazol, ahol kiszakadhatsz a mindennapokból. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a sok szerencsét beírása után gördítesz lejjebb!

MÉRLEG
A szerencse melléd szegődik, és sikeres úton jársz majd, hiszen nem fogsz aggódni a hibák miatt. Az önmagadba vetett hit segít legyőzni az akadályokat, és jobb élet felé vezet. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a sok szerencsét beírása után gördítesz lejjebb!

SZŰZ
Pénzügyi és kapcsolati sikerek várnak rád. Olyan események következnek, amikre nem is számítottál. A nagy zűrzavar közepette is látni fogod a lényeget, és nem hagyod, hogy a részletek eltereljék a figyelmedet a fontos dolgokról. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a sok szerencsét beírása után gördítesz lejjebb!

AKTUÁLIS:

Főoldal