Mindenki fehér ruhában zokogott: Könnyek közt búcsúztak Lakatos Tíciántól a szerettei és családja - Szívszaggató fotók: 🕊️ 😢


Búcsú Lakatos Ticiántól: Könnyek és Fájdalom Közepette. Utolsó Útján Kísérték Lakatos Ticiánt. Fájdalmas búcsúval vettek végső búcsút Lakatos Ticiántól szerettei és tisztelői szerdán kora délután a Rákospalotai temetőben. A Love Island egykori győztese mindössze 24 évesen, szívinfarktus következtében hunyt el. Fehér ruhában, hagyományos roma szokások szerint kísérték utolsó útjára, miközben patakokban folytak a könnyek. Szertartás és Megemlékezés: A szertartáson mintegy 300-400 ember gyűlt össze, hogy lerója tiszteletét.
A keresztény, tradicionális roma szokásokkal ötvözött szertartás alatt az atya vigasztalta a gyászolókat azzal, hogy Ticián befogadta Jézust, és így örök élete van. A család kérésére mindenki hófehér ruhában jelent meg, ami tovább emelte a búcsú hangulatának érzelmi töltetét. Az eseményen egy férfi roma siratóénekeket énekelt, míg a gyászmenet lassan haladt a temetőben. Ticián egyik öccse, Renátó, megemlékezett bátyjáról, mint „bajnokról, sztárról, királyról”, és örök fényességet és nyugodalmat kívánt neki. Könnyek és Búcsú: Amikor a gyászmenet megérkezett a sírhelyhez, az atya csendet kért az imádkozáshoz. Ezt követően a fiatal férfi hófehér koporsóját a földbe eresztették, miközben szerettei zokogva búcsúztak tőle. A koporsóra hulló föld látványa sokak számára elviselhetetlen volt, többen hangosan sírni és kiabálni kezdtek. Ticián édesanyja összeomlott a fájdalomtól, egyik hozzátartozóját pedig ájulás közeli állapotban kellett kivezetni a tömegből. A frissen hantolt sírt még hosszú ideig körülállták a rokonok és barátok, miközben gyászdalok szóltak, és mindenki megpróbált vigaszt találni a szívszorító pillanatokban. Ticián emléke örökre megmarad azok szívében, akik szerették és tisztelték őt.

AKTUÁLIS:

Főoldal