Mindenki fehér ruhában zokogott: Dávidka születésnapját a temetőben ünnepelték – galambok és lufik a fájdalom közepette! - Szívszaggató fotók: 🕊️ 😢


A temetőben tartották meg Dávidka 18. születésnapját: Megható emlékezés hófehér galambokkal és lufikkal. A Pest vármegyei Kocséron augusztus 22-én különleges eseményre gyűltek össze a helyi temetőben. Erdős Dávid 18. születésnapját családja és közeli barátai ünnepelték, de nem a megszokott módon – Dávidka sírjánál emlékeztek meg a tragikus sorsú fiúról, aki már nem élhette meg nagykorúságát. A család döntése, hogy így emlékeznek meg róla, mélyen megindította a jelenlévőket és azokat is, akik hallottak a történetről. Dávidka édesanyja, Kis Erzsébet osztotta meg a fájdalmas, de megható részleteket.
Elmondása szerint gyermeke mindig nagyon várta a 18. születésnapját, ám betegsége miatt nem érhette meg ezt a napot. A család azonban úgy döntött, hogy ennek ellenére megtartják az ünneplést, tiszteletből és szeretetből, amit iránta éreztek. A család és a közeli barátok voltak jelen a különleges születésnapi összejövetelen Fotó: olvasói. Az összejövetelen a család és a barátok voltak jelen, és a megemlékezés során hófehér galambokat és lufikat engedtek fel az égbe – szimbolikus gesztusként, hogy Dávid emléke örökre fennmaradjon. A galambok és lufik szélnek eresztése egyfajta üzenet volt, melyet a szerettei küldtek a fiú emlékére, és egyben egy megnyugvás is, hogy bár Dávid már nincs köztük, emléke örökké él. 

AKTUÁLIS:

Főoldal