Durva! Az egész ország döbbenten néz: Bochkor Gábor nem ment el Boros Lajos temetésére... van viszont rá szuper magyarázata.. - Íme:


Bochkor Gábor ismét megszólalt régi kollégája és barátja, Boros Lajos elvesztése kapcsán. A tragikus hír mélyen megrázta, de csak hétfőn, élő adásban tudott búcsút venni tőle, mivel csütörtökön az édesanyja temetésén volt. Bár kollégái már pénteken emlékeztek Borosra, Bochkor akkor nem tudott jelen lenni. A rádiós szívhez szóló szavakkal emlékezett meg a 77 éves Boros Lajosról, aki hosszas betegség után hunyt el, és akivel nemcsak munkakapcsolatban, hanem barátságban is álltak.
"Nem tudtam megnyilvánulni Lali király távozásával kapcsolatban, de ennek az volt az oka, hogy pénteken volt édesanyám temetése. Ezért nem voltam jelen, ezt nem akartuk előre mondani" - árulta el, majd Borosról is beszélt. "Nyilvánvalóan engem éppúgy megdöbbentett, csak az én gyászom most valahol máshol van. Mindamellett nagyon fog hiányozni. Vogci (Voga János – a szerk.) tegnap nálam aludt, és rengeteget sztoriztunk Lajosról, mi így emlékeztünk meg. Ezzel telt tulajdonképpen a napunk" - mondta az adásban, amire a story.hu figyelt fel. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal