🖤 Döbbenetes tragédia történt vasárnap ESTE! 🖤 Erre sajnos nincsenek szavak... Hatalmas név távozott közülünk! Ugye tudjátok, ki volt Ő:


Erre sajnos nincsenek szavak.. Elhunyt Sajtos Katalin, a román női jégkorong-válogatott oszlopos tagja. Súlyos betegség következtében elhunyt Sajtos Katalin, a román női jégkorong-válogatott és a Csíkszeredai Sportklub női hokicsapatának volt játékosa. A hazai női jégkorong emblematikus alakja, Sajtos Katalin, becenevén Kasky, az utóbbi időben kitartóan küzdött egy nehéz betegséggel. 24 éven át volt a Csíkszeredai Sportklub és a válogatott egyik meghatározó játékosa, ez idő alatt számos bajnoki címet és egyéni kitüntetést is szerzett.
„Nagyon fog hiányozni az a kedvesség és öröm, amit mindannyiunkkal megosztott! Mindig a szívünkben maradsz!” – olvasható a Román Jégkorong-szövetség (FRHG) közösségi oldalán. „A rá mindig jellemző törhetetlen kitartással küzdött a végsőkig, de a harcosunk most megpihen. Az a végtelen, feltétel nélküli szeretet, jóság és öröm, amit tőle kaptunk mindvégig, nagyon fog hiányozni. Pótolhatatlan! Mindörökké szeretni fogunk szüntelenül és töretlenül, szívünkben mindig élni fogsz. Nyugodj békében, drága Kasky!” – búcsúzott el játékosától a Csíkszeredai Sportklub. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal