🖤 Döbbenetes tragédia🖤 Mély fájdalommal tudatjuk, hogy mindössze 23 évesen vissza adta a lelkét a teremtőnek.. Hatalmas név távozott közülünk! Ugye tudjátok, ki volt Ő:


A 23 éves profi tornász életéért napokig küzdöttek az orvosok, hat nap után azonban halottnak nyilvánították. A magyarok egyik kedvenc kirándulóhelyén, a bajorországi Neuschwanstein-kastélynál történt súlyos baleset augusztus 15-én. Egy fiatal nő a kastéllyal szemben lévő hegyről, a Tegelbergről 70 méter zuhant a mélybe. Azóta az is kiderült, hogy a cseh profi tornász, Natálie Štíchová az áldozat, akit múlt szerdán halottnak nyilvánítottak az orvosok. „A család egyik barátja most azt állítja, hogy a 23 éves lány akkor csúszott meg, amikor a híres Neuschwanstein-kastély hátterében próbált szelfit készíteni” – írja a Bild.de. A nyomozás azonban még tart az ügyben. A lány barátai szemtanúi voltak a tragédiának – megrázó részleteket meséltek róla.
A lány barátja elmondta, hogy a lány egyik lába hirtelen megcsúszottt – számolt be róla a Blesk.cz. „Nem fogjuk megtudni, hogy megcsúszott-e, vagy letört egy darab a szakadék széléről” – tette hozzá a férfi. A baleset augusztus 15-én történt egy túra során az Allgäu régióban található Schwangau közelében. A rendőrség szerint a Tegelberg csúcsára vezető útvonal „kihívást jelentő mászás”. A 23 éves lány két barátjával és párjával, Daviddal volt úton, akik szemtanúi voltak a tragédiának. Natálie súlyos sérüléseket szenvedett, a hegyimentők helikopterrel kórházba szállították. A rokonok csaknem egy hétig féltették a tornász életét. Szerdán végül visszafordíthatatlan agykárosodás miatt lekapcsolták a gépekről. A 23 éves lány gyerekkora óta sztár volt hazája sportéletében, és most maga nevelte a tornászok következő generációját. A Cseh Torna Szövetség nyilvánosan gyászol: „Rövid élete során végig mosolyt adott nekünk, és mi mindig így fogunk emlékezni rá”. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal