Szívszorító: Hiába kereste mindenki a 4 éves kis Évát, nem tudták megmenteni 🖤 Részvétünk!


A kislány eltűnését csütörtök délután jelentették és mindössze néhány órával később derült fény a szörnyű tragédiára. Azonnali keresés indult a kislány felkutatására, amely nagy erőkkel folyt, ahol utoljára látták őt. A rendőrök és a tűzoltók teljes erőbedobással kutatták át a környéket, ám a remény hamar szertefoszlott, amikor a kislányt eszméletlenül találták meg a szomszédos ingatlan medencéjében.
A mentősök azonnal a szállították kórházba, ahol sajnálatos módon az orvosok halottnak nyilvánították a kislányt. Massachusetts egyik kisvárosa, Sutton gyászol: egy eltűnt 4 éves kislányt, Evat holtan találták meg a szomszéd medencéjében. A Sutton-i Rendőrkapitányság közleménye szerint csütörtökön (július 11-én) 15:50-kor érkezett be a segélyhívás, mely Eva eltűnését jelentette. Azonnali keresés indult a kislány felkutatására, amely nagy erőkkel folyt Peachtree Drive környékén, ahol utoljára látták őt. A rendőrök és a tűzoltók teljes erőbedobással kutatták át a környéket, ám a remény hamar szertefoszlott, amikor a kislányt eszméletlenül találták meg a szomszédos ingatlan medencéjében. A mentősök azonnal a UMass Memorial Medical Centerbe szállították Worcesterbe, ahol sajnálatos módon az orvosok halottnak nyilvánították a kislányt.
Az eset híre gyorsan elterjedt a közösségi médiában, ahol a helyiek imákat és részvétnyilvánításokat küldtek a gyászoló családnak. Péntek reggel Joe Early, Worcester megyei körzeti ügyész hivatala közleményben erősítette meg Eva halálát, hozzátéve, hogy a család kérésére további információkat nem közölnek az ügyről. A rendőrség a közvéleményt arra kérte, hogy a család gyászát tiszteletben tartva ne keressenek további részleteket és ne zaklassák őket. Péntek reggel a rendőrség a közösségi média oldalukon a következőket írta: Az elmúlt 12 óra hihetetlenül nehéz volt városunk egyik családjának és elsősegélynyújtó csapatunknak. Majd hozzátették: Nincsenek szavak, amelyekkel enyhíthetnénk a lakosaink által érzett szívfájdalmat. Nagyon sajnáljuk. A tragédia megrázta az egész közösséget, mindenki a kislány családja mellett áll ebben a nehéz időszakban.

AKTUÁLIS:

Főoldal