Megtörte a csendet a kisfiút bántalmazó karateedző – Nem hiszed el, mit mondott


Megtörte a csendet a kisfiút bántalmazó karateedző – Nem hiszed el, mit mondott! Mutatjuk: A jászberényi karateedző, A. Tibor, tagadja, hogy bántalmazta volna tanítványait, és jogi lépéseket tervez tenni a rágalmazók ellen. A férfi elismerte, hogy élete legsötétebb pillanataként élte meg a szolnoki kalandparkban történteket, ahol a felvételek szerint felrúgott egy kisfiút, azonban állítása szerint az eset után napokig a tenyerén hordta a gyermeket. A. Tibor sajnálatát fejezte ki amiatt is, hogy elvesztette Orbán Viktor miniszterelnök bizalmát, aki nyilvánosan elítélte a tettét.
A kalandparkban történt incidensről A. Tibor azt mondta, hogy az eset után leült a kisfiúval a tó partjára és hosszasan bocsánatot kért tőle. „Ez életem legsötétebb pillanata volt, rendkívül helytelen és megbocsáthatatlan tett volt” – mondta az edző az RTL Híradónak. Az edző azt állítja, hogy az eset után jó barátságot kötöttek a kisfiúval, és a gyermek később jelentkezett is a karateedzésekre. A kisfiú édesanyja korábban arról számolt be, hogy a gyermek sokáig magát hibáztatta az eset miatt, és csak a nyilvánosságra került videó után értesült a részletekről. Tagadja a rágalmakat: A. Tibor több tanítványa is előállt, és bántalmazással vádolta az edzőt. A. Tibor határozottan tagadta ezeket a vádakat, és kijelentette, hogy jogi lépéseket fog tenni a rágalmazók ellen. Az edző azt állítja, hogy a harcművészeti szellemiségnek megfelelő módon, sportszakmailag és pedagógiailag helyesen oktatja tanítványait. „Nem bántalmaztam a tanítványaimat, hanem a harcművészet szellemiségét követve, helyesen oktattam őket” – mondta. Veszteség és sajnálat:
A. Tibor sajnálatát fejezte ki amiatt, hogy elvesztette Orbán Viktor bizalmát. „A miniszterelnök úrnak mindenben igaza van. Nagyon sajnálom, hogy az ő bizalmát is elveszítettem” – mondta az edző. Néhány évvel ezelőtt A. Tibor kitüntetést vett át Novák Katalintól, aki akkor még államtitkár volt. Fenyegetések és jogi lépések: A. Tibor és családja fenyegetéseket kapott az eset óta, de rendőrségi feljelentést egyelőre nem tett. Az ügyvédje azonban hétfőn jogi lépéseket tervez tenni a fenyegetések miatt. A. Tibor hangsúlyozta, hogy nem menekül az igazságszolgáltatás elől, és mindig vállalta a tetteiért a felelősséget. „Nem vagyok olyan ember, aki menekülne a felelősség elől. Mindig vállaltam a tetteim következményeit” – mondta az edző. A. Tibor tagadja a bántalmazás vádjait és jogi lépéseket tesz a rágalmazók ellen. Az edző sajnálatát fejezte ki a történtek miatt, és igyekszik rendezni a helyzetet a kisfiúval és családjával. Az eset komoly lelki és jogi következményekkel jár, amelyeket a bíróság fog végül eldönteni.

AKTUÁLIS:

Főoldal