Megszületett Iszak Eszter és Gyurta Dániel kislánya! Különleges nevet kapott


Beteljesült boldogság: a Blikk információi szerint két évvel az álomesküvő után megszületett Iszak Eszter és Gyurta Dániel első gyermeke. Lapunk úgy tudja, a baba és az anya is jól vannak, már otthon élvezik olimpiai, háromszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok magyar úszóval együtt, hogy családdá váltak. A TV2 műsorvezetője és férje egy ideje szerettek volna már szülőkké válni, és hatalmas boldogsággal töltötte el őket, amikor mindez sikerült. Az örömhírt februárban a nyilvánossággal is megosztották.
Bár a tőlük megszokott visszafogottsággal élték meg a babavárás örömét, Eszter korábban mesélt arról, mi lesz születendő kislányuk neve. – Anyai ágon a dédnagymamáig visszamenőleg mindenki Eszter a családban, és ezt a tradíciót én is követni fogom – ígérte korábban a műsorvezető, ám úgy tűnik, győzött az eredetiség, mert a legifjabb Gyurta nem az édesanyja keresztnevét kapta, hanem a Mirabellát, amelynek jelentése csodálatraméltó. Információink szerint ugyanis a közelmúltban megszületett a sztárpár kislánya. Erről árulkodik az is, hogy bár a műsorvezető mindig aktív volt a közösségi oldalain, jó ideje nem posztolt semmit. Eszter csak az utolsó hetekben hagyott fel a munkával és köszönt el a Mokka nézőitől két héttel ezelőtt, akkor már otthonról jelentkezett be, elárulva, még a pocakjában van a pici, de Danival már nagyon készülnek az érkezésére. – Ám nemsokára jön az első nehézség, hiszen Dániel biztosan részt vesz majd a párizsi olimpia eseményein, így egy időre el kell hagynia a családját a munkája miatt. Persze, nem kell attól félni, hogy a kismamának egyedül kell megbirkóznia az újszülött kislányával járó feladatokkal, hiszen nagyon jóban van a családjával és az öccsével, de a modell barátai is biztos szívesen babáznak majd.
- Nyilatkozta egy hozzájuk közel álló forrás. Négy éve szerettek egymásba. A két híresség több mint négy éve szeretett egymásba, majd a jelenleg sportdiplomataként dolgozó Gyurta alig tíz hónap múlva idilli környezetben, a Maldív-szigeteken kérte meg Eszter kezét. A romantikus esküvőjüket két éve tartották a Szabolcs-Szatmár-Bereg-vármegyében található Biri nevű település népszerű kúriájában, a boldogító igent egy igazi, filmbe illő lagzin mondták ki. Idén februárban a Blikk írta meg először, hogy Iszak Eszter babát hord a szíve alatt, amely azért is okozott nagy boldogságot a műsorvezető számára, mert mindig is szeretett volna édesanya lenni. – Kevesen tudják rólam, de nagyon családcentrikus vagyok, imádom a gyerekeket! Mindenképpen szeretnék majd egyszer családot – nyilatkozta korábban, és úgy tűnik, most végre el is érte nagy álmát, egy kislány édesanyjaként élhet tovább a szerelme oldalán.

AKTUÁLIS:

Főoldal