Most tudatta az iskola: Két 18 éves fiú Dávid és Péter elhunyt egy osztálykiránduláson, egyelőre nem találjuk a szavakat.. EZ történt pontosan: 🖤


Két 18 éves fiú is elhunyt egy osztálykiránduláson, egyelőre senki nem tudja, mi történt! Mutatjuk a részleteket: A két fiatal halálesete miatt nyomoz a görög rendőrség, akik az Íosz nevű égei szigeten hunytak el, alig pár óra leforgása alatt. Az iskolatársak, egy 69 fős iskolai kirándulás társaság része voltak, akik érettségi után utaztak el a görög szigetre. Mindkettőjük élete rejtélyes körülmények között ért véget, rövid időn belül, a sziget különböző pontjain. A helyi hatóságok bíznak benne, hogy a boncolás fényt derít a történtekre. David testét a sziget fővárosának kikötőjének egyik sétálóutcáján fedezték fel, ahonnan valószínűleg leesett.
A fiút szombaton este kezdték el keresni, miután eltűnt a barátai szeme elől. A hírek szerint aznap a fiatalok nagyot buliztak, és David egyedül indult haza a szállásra. A másik fiú, Peter állítólag azután halt meg, hogy megtudta, mi történt a barátjával. Halálának pontos okát egyelőre nem tudni. Mindenki azt mondja, hogy az eset olyan, mint egy ókori görög tragédia. Az egész sziget sokkos állapotban van. (Guardian)

AKTUÁLIS:

Főoldal