ITT a világvége! Pokoli Ítéletidő csapott le Pásztón! Folyókká változtak az utak, mindent vitt magával a vihar! Így menekültek az emberek a jégeső, az özönvíz és a szélvihar elől– Sokkoló videó:


Drámai Állapotok Pásztón: Hatalmas Esőzés Öntötte el a Települést. Nógrád vármegye Pásztó településén rémisztő helyzet alakult ki, miután hatalmas mennyiségű csapadék árasztotta el a környéket. A Blikk beszámolója szerint vasárnap az ország számos részén záporokra, zivatarokra, erős szélre és helyenként jégesőre kell számítani. Jelenleg az ország középső és északkeleti területeire vonatkozik a riasztás a várható zivatarok miatt, több helyen felhőszakadás is előfordulhat.
Zivatarok miatt elsőfokú riasztás van érvényben. Pásztót különösen súlyosan érintette a vihar: az égbolt teljesen elsötétült, és hatalmas mennyiségű víz zúdult a városra, melynek utcái folyókká változtak. A MetFigyelő által megosztott felvételen jól látszik, hogy az utcákat teljesen ellepte a víz, és kisebb villámárvíz alakult ki: az utcákon hömpölygött a víz, mintha folyók lennének. Íme a drámai felvétel a pusztító viharról:

AKTUÁLIS:

Főoldal