Feldolgozhatatlan tragédia híre jött vasárnap estére! A 8 éves Pannika a Balaton újabb áldozata.. A saját édesanyja szeme láttára merült el örökre..🖤 - RÉSZLETEK:


Ismét emberéletet követelt a Balaton.. Vízbe fulladt egy 8 éves kislány a Balatonon. A család vidékről érkezett a magyar tengerre, itt töltötték a szabadságukat. Hiába érkezett a segítség, a kisgyermeket már csak holtan tudták kihúzni a vízből. Friss hír, hogy gyanúsítottként hallgatták ki az édesanyát, a 34 éves nőt gondatlanságból elkövetett emberölés vétségével gyanúsították meg. Megfulladt a gyermek: A badacsonylábdihegyi kemping strandjánál fulladt vizbe a 8 éves kislány. A kisgyermek 16:30 körül merült el a Balatonba, egy gumimatracról csúszott a vizébe az édesanyja szeme láttára.. Aki hiába próbálta, már nem tudta élve kihúzni a kislányt. Döbbenetes, de viharos szél fújt, másodfokú viharjelzés volt érvényben, vagyis gumimatraccal nem is fürödhettek volna.
Figyelmeztetnek a szakemberek: Vízügyi szakemberek többször hangsúlyozták, hogy kiskorú gyermeket kizárólag szigorú felügyelet, az időjárás figyelembe vétele mellett engedjék csak a vízbe. Itt sajnos nem ez történt, nem figyeltek a szülők. Gondatlanságból elkövetett emberölés: A jelenleg rendelkezésre álló rendőrségi adatok szerint a gyermek az édesanyjával fürdőzött a Balatonban annak ellenére, hogy másodfokú viharjelzés volt érvényben, a szeles, viharos időjárás miatt. A kislány vízbe fulladásának körülményeinek tisztázása érdekében a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Bűnügyi Osztálya gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt rendelt el nyomozást a 34 éves édesanya ellen.

AKTUÁLIS:

Főoldal