Óriási baj! Váratlan tragédia történt! Most kaptuk a hírt Lagzi Lajcsiról:


Lajcsiról szörnyű hír érkezett…lehet, hogy a zenész nem éri meg a Karácsonyt. A trombitajátékos 7 hónapja kezdte el letölteni a 3 év fél éves börtönbüntetését, amit a baracskai börtönben kapott, de azóta sem lépett ki a betegszobából. Ügyvédje most újabb tragikus hírt osztott meg… A közműlopásért és vesztegetésért 8 évig tartó bírósági csatározás után jogerősen elítélt trombitás nem maradt sokáig Baracskán, mert egészségi állapota nem engedte meg, hogy egy zárkában, rabtársakkal élje a kemény mindennapokat.
Galambos Lajost egy alapos orvosi vizsgálat után a berettyóújfalui börtönkórházba vitték, ahol azóta is kezelik. Lajcsi ügyvédje mindent megtett azért, hogy védencét hazavigyék, vagyis a büntetését a házi ápolás keretében tölthesse, de a kérelmet visszautasították. A börtönben eltöltött hónapok során folyton nyugtalanító hírek jöttek a zenészről. Kiderült, hogy gyakorlatilag a mosdóba sem tud segítség nélkül eljutni és szilárd ételeket nem tud enni, ami miatt veszélyesen lefogyott. A Bors felhívta Galambos ügyvédjét abban a reményben, hogy végre jó híreket hallhatunk a büntetése nagy részét már letöltött Lajcsiról, de nem így történt… Örömmel mondanám, hogy ügyfelem egészségi állapota javult, de sajnos ennek éppen az ellenkezője igaz. – Jól látható, hogy romlott az állapota, de nem szeretném részletezni, hogy mindennek mik a pontos jelei.
Ugyanakkor azt nem tudom megmondani, hogy ez az egészségügyi helyzet, milyen módon befolyásolja majd Galambos Lajos fogvatartásának módját, vagy idejét – kezdte lapunknak dr. Csontos Zsolt, aki röviden beszélt az ország trombitásának lelkiállapotáról is. – Lajcsi mentális állapota hullámzó, hiszen érthető módon aggasztja a betegsége és az a tény, hogy nem javul, sőt romlik az állapota. Ugyanakkor vannak napok, amikor mindezek ellenére is bizakodó, nagyon erős és tervekkel telve tekint a jövőre – tette hozzá az ügyvéd, aki nem titkolta azt sem, hogy nehéz időszak kezdődik ügyfele és természetesen minden más rab életében, hiszen az ünnepek nem igazán meghitten telnek a rideg börtönfalak között. – Galambos Lajos rengeteg erőt merít abból, hogy a lehetőségekhez képest folyamatos kapcsolatot tud tartani a szeretteivel. Ugyanakkor tart attól, hogy a december hónap még az eddig eltelteknél is nehezebb lesz számára, hiszen az ünnepi időszak és különösen a karácsony nagyon nehéz minden fogvatartott számára – árulta el dr. Csontos Zsolt. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal