Gyász! Most érkezett a szörnyű hír Andrei Mangratól!! - RÉSZLETEK:


Szomorú hírt tett közzé közösségi oldalán Andrei Mangra: meghalt Rona Hartner, a Dancing with the Stars sztárjának első tévés táncpartnere. Rona Hartner az itthon is sokat látott Mangra első táncpartnere volt a román tévéshow-ban: a német felmenőkkel rendelkező román színésznő-énekesnő még sok évvel ezelőtt táncolt együtt a profi táncossal.
Mangra itthon olyan sztárokkal volt párban a TV2-n, mint Gabriela Spanic, Tóth Andi és Rubint Réka. Andrei Instagram sztorijában búcsúzott legelső partnerétől, egy közös táncukat is megosztva posztjában. Úgy tudni, Rona Hartner korábban vastagbélrákkal küzdött, amit legyőzött ugyan, de a betegség később újra kiújult nála. A kór ekkor már a tüdejét és az agyát is megtámadta. A Bukarestben született, ötven évet megélt színész-énekesnő az utóbbi közel húsz évben Dél-Franciaországban, Toulonban tartózkodott – írta a Bors. Mint írtuk, Andrei Mangra is fellépett volna Tóth Andival a november 5-i Tina Turner-emlékkoncerten, de az egyik próbán olyan súyos sérülést szenvedett, hogy le kellett mondania a felkérést.
Helyette Hegyes Berci ugrott be, hogy ne hagyja cserben az énekesnőt, azóta Mangra állapotáról nem lehetett tudni semmit, de most ő maga tudatta, hogy milyen az állapota. Tóth Andi pedig az Instagramon mutatott egy lapozható bejegyzést, amelynek két fotóján barátjával és korábbi táncpartnerével, Andrei Mangrával láthatók. Az első képen épp ölelkeznek, a másodikon viszont már egy próbateremben gyakorolnak – itt nézheti meg a fotókat.

AKTUÁLIS:

Főoldal