Csodás napja lesz ENNEK a 4 csillagjegynek November 22-én:


Az élet citromot ad, változtasd limonádévá, és válj a szomszédok legfinomabb házi italának moguljává. Ebben az energiában mozgunk, mert november 22-én hivatalosan is elindul a Nyilas-szezon. Természetesen négy csillagjegy fogja megtapasztalni a legjobbat, amit az élet kínálhat, de ez nem jelenti azt, hogy az univerzum megfeledkezett a többi csillagjegyről.
Bika: Bármit is tűzöl ki célul, a tiéd lehet (vagy legalábbis elindíthatod a dominókat abba az irányba). Higgy magadban és a belső hangodban, mert az elvezet az igazsághoz. Ha úgy érzed, hogy szükséged van arra, hogy általában elvonulj az emberektől, és magányban sütkérezz, vagy élvezd a kettesben töltött időt a kedvenceiddel, tedd azt, és ne hagyd, hogy bárki bűntudatot ébresszen benned, hogy az ellenkezőjét tegye.
Néhányatoknak jót fog tenni, ha újra felveszitek egy régi hobbit, amelyről a felelősségek miatt elvesztettétek a kapcsolatot, vagy mert úgy véltétek, hogy az valahogy rosszat tesz nektek, vagy „önző” kényeztetésnek minősül. Az élet nem arra való, hogy mások által felállított önkényes szabályok szerint éljük. Amíg a tetteid nem ártanak senkinek, a sokszínűség felvállalása éppen a megfelelő dolog.
Rák: Vegyétek kezetekbe ezt a hatalmat, és összpontosítsatok arra, ami igazán fontos nektek. Néhányatoknak jót fog tenni, ha naplózzátok a gondolataitokat, hogy a valódi prioritásokra összpontosíthassatok, és ne terelődjetek el a figyelmetek. A siker most úgy döntött, hogy megáldja szárnyaitokat. Ha úgy érzitek, hogy hívást érzetek (és mostanában ezen gondolkodtatok), menjetek el vásárolni, és frissítsétek fel a ruhatáratokat olyan dolgokkal, amelyekkel szépnek és egészségesnek érzitek magatokat belülről. Figyeljetek oda, hogy milyen színekhez vonzódtok, és tegyetek belőlük többet az otthonotokba is. Nem a színpszichológiáról van szó, hanem arról, hogy a lelketek mire vágyik ilyenkor.
Ikrek: Úgy tűnik, most válaszúthoz értél. Szánj egy kis időt arra, hogy átgondold ezeket a döntéseket, így biztosabb lehetsz magadban, amikor november 27-én az Ikrek telihold elérkezik. Az is előnyödre válik, ha a belső körödben lévő társaiddal összefogsz, és megerősíted a kapcsolatotokat.
Egy rögtönzött esti buli, egy autós kirándulás valahol a közelben vagy egy séta a városod utcai étkezési negyedében csak néhány ötlet arra, hogy mit csinálhattok együtt. Engedd, hogy a kreatív oldalad vegye át a gyeplőt.
Bak: Az energia továbbra is segíteni fogja a terveidet, ahogyan előrehaladsz. Legyetek továbbra is türelmesek, és hamarosan átlépitek a célvonalat (talán 2024 elején). Hallgass néhány motivációs podcastot, ha most szükséged van egy kis extra lélekmannára. Ha úgy érzed, hogy erre van szükséged, gyújts meg egy gyertyát vagy füstölőt, hogy tisztelegj a jó energia folyamatos áramlása előtt, amelyet eddig kaptál. A sárga gyertyák a legjobbak erre, bár a füstölők esetében nem annyira fontosak a specifikációk. Csak arra ügyelj, hogy ezt azután tedd, miután megfürödtél, és belül nyugodtnak és földhözragadtnak érzed magad.

AKTUÁLIS:

Főoldal