Csináld meg EZT a keveréket: lefogysz, eltünteti a gyulladásokat a testedből és meggyógyítja a pajzsmirigyed!


Egyes emberek szervezetében a pajzsmirigy túl kevés tiroxin hormont termel. Ha ez a probléma eltart egy ideig, az orvos megállapítja az alul működési rendellenességet vagy betegséget. Ezeknek a hormonoknak a szervezetben igen lényeges a szerepe, mert ezek tudják csak szabályozni az agy, a szív, a légzés folyamatait, a koleszterin, a testhőmérséklet szintjét a testben. Tehát, éppen ennek a mirigynek a helytelen funkciója lehet a gyökere számos egészségügyi gondnak, mint az ízületi gyulladás, szívproblémák, meddőség és a túlsúly. Az alábbi listán a tipikus alul működési jelzéseket olvashatod:
Túlsúly túlzott étkezés nélkül, görcsök a lábakban, memóriazavarok, szorulás, fáradékonyság, kiszárad bőr, haj,Hajhullás, hideg intolerancia, Ingerlékenység, Gyengeség, rossz kedv, szexuális vágy hiánya. Hogyan készítsünk természetes keveréket, amely elmulasztja ezt a betegséget:
Hozzávalók:¼ teáskanál gyömbér őrölt
¼ teáskanál frissen facsart citromlé
¾ evőkanál frissen facsart narancslé
Egy csésze kipréselt áfonyalé
¼ teáskanál fahéj
¼ teáskanál szerecsendió.
Elkészítése:
Két pohár vizet forralj fel. Ezután öntsd bele az áfonyalét, tedd bele a szerecsendiót, fahéjat és a gyömbért. Keverd jó alaposan össze, a keveréket körülbelül húsz percig hagyd állni . Ezután tedd hozzá a narancs és a citrom levét, és már fogyaszthatod is. Nyugodtan lehet inni az italt azonnal. Hamarosan felgyorsítja az anyagcserét, és beállítja a pajzsmirigy működését.

AKTUÁLIS:

Főoldal