MOST ROBBANT A HÍR! Ennyi volt?! ITT a vége! Elhagyta Tóth Gabi a fricskás pasiját? Levideózták Tóth Gabi ÚJ udvarlóját! Te is ismered az tuti! VIDEÓ:



Mi történt?! A Sztárban Sztár Leszek legfrissebb évadában eddig sem unatkoztunk, és ez a hétvége sem lesz kivétel. Most talán a legabszurdabb jelenetet mutatjuk be ezek közül, amelyben egy ismert személyiség a főszereplő. Ő nem más, mint Tiv Tivy, a népszerű YouTube-er, aki a Való Világ nyolcadik évadában is feltűnt. Az ő nevéhez köthető leghíresebb mondás, amit biztosan sokan hallottak már, a “Szökik a málna!” kifejezés. Tivy nagyon különleges ruhában érkezett a műsor felvételére, ugyanis csak egy alsónadrágot viselt. Főként Tóth Gabit próbálta elcsábítani, és az énekesnő, meglepően, nem zárkózott el.
A következő párbeszéd zajlott le közöttük: “Gabi, téged amúgy kamázlak.” – kezdte udvarlását Tivy “Kamázzál is, mert én jófej vagyok!” jött a pozitív visszajelzés az énekesnőtől. “Meghívlak kürtőskalácsra.” – bátorodott fel Tivy, Gabi nyitottságát látva. Hogy Tóth Gabi mit válaszolt a furcsa meghívásra, kiderül a videóból: Mit szólsz hozzá? Oszd meg velünk! Íme a felvétel:

AKTUÁLIS:

Főoldal