Teljes döbbenet! Tóth Verának ELEGE LETT! MA először szólalt meg húga válásáról Tóth Vera! BRUTÁLIS AMIT mondott! Erre senki nem volt felkészülve:



Elege lett Tóth Verának, megszólalt húga válásáról. Tóth Vera nem bírta tovább a húgát érő támadásokat a válása után miután kitudódott, hogy Tóth és Krausz elválnak, sokan haragudtak rá, főleg amikor kiderült, hogy már van új szerelme. Tóth Vera megpróbálta megnyugtatni az embereket a Tények Plusznak adott interjújában.. Kérlek, hagyjátok már békén, mert már tényleg nagyon rosszul érezzük magunkat.
Már aludni sem tudunk és tudom, hogy nem kell együttéreznetek velünk, mert aki híresség akar lenni és bla bla bla, de attól még nem kell minden pillanatban szenvednie" – mondta Tóth Vera és így folytatta: „Csak azért kérem, hogy picit már kevésbé bántsuk őket, mert az van, hogy gyakorlatilag én sem alszom már, annyira fáj a gyomrom attól, hogy őket bántják és ahogyan őket kifilézi a sajtó. Tehát, hogy ha engem szeretnek, csak a rám való tekintettel legalább ne csinálják velünk ezt, mert már az egész családunk erről beszél és állandóan próbáljuk a megoldásokat találni, hogy tudjuk magunkat stresszmentesíteni.”

AKTUÁLIS:

Főoldal