Figyelem! Sosem látott HATALMAS razziába kezd holnaptól a rendőrség az egész országban! Mutatjuk miket fognak nézni! - EZ most tényleg durva lesz:



A rendőrség az ország minden részén ellenőrzi a sofőröket 2023. augusztus 7-től 13-ig, vagyis a jövő héten. A Totalcar szerint a police.hu-ra hivatkozva: Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata Műveleti Csoportjának (ROADPOL) éves ellenőrzési terve alapján tart a Magyar Rendőrség országos akciót augusztus 7. és 13. között. Az egyenruhások ebben az időszakban célzottan a megengedett sebességet túllépő járművezetőket szűrik ki. Korábban beszámoltunk erről, hogy a fenti ellenőrzéssorozat mellett már a Magyar Rendőrség az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata Műveleti Csoportja (ROADPOL) éves tervének megfelelően országos akciót hajt végre augusztus 7. és 13. között.
Az egyenruhások ebben az időszakban elsősorban azokat a járművezetőket keresik, akik túllépik a megengedett sebességet. Korábban kiderült, hogy emellett már zajlik és novemberig tart egy másik akció is, amelynek célja az illegális gyorsulási versenyek megszüntetése. Ennek keretében olyan traffipaxozást és titkos intézkedéseket is alkalmaznak, amelyek során egy-egy útszakaszon több egymást követő sebességmérés is előfordulhat.

AKTUÁLIS:

Főoldal