Borzalmas tragédia történt Magyarországon ma késő délután, még a sokat látott rendőrök is rosszul lettek – ITT vannak a megrázó részletek:



Borzalmas tragédia történt Magyarországon ma délután – ITT vannak a megrázó részletek: Női holttestet találtak egy bokorban Budapesten! Szomszédja vette észre, hogy a 40 éves nő mozdulatlanul fekszik a kertjében. Tragédia történt Budapest XX. kerületében hétfő délután, holtan találtak egy 40 év körüli nőt. A vasárnap hajnali vihar az utcában is hatalmas károkat okozott, ezért az egyik lakó felmászott házának a tetejére, hogy a szükséges munkálatokat elvégezze. Ekkor látta meg, hogy Angéla a bokor mellett, a fűben fekszik, és nem mozdul. Értesítette a mentőket, de az életét már nem tudták megmenteni.
A helyszínre kiérkező orvos megállapította, hogy a nő nagy valószínűséggel természetes halált halt. A kaput a tűzoltóknak kellett kinyitniuk, Érdekes egy nő volt, annyit mondhatok. Közelebbről nem ismertük, de rendszeresen láttuk az utcán, néha a kedvenceit sétáltatta, de ha jó kedve volt, arról mindig értesültünk, mert olyankor vidáman énekelt… – mondta a Metropolnak egy helybéli. Angéla évek óta bérelte azt a családi házat, amelynek kertjében meghalt, és ahol két kutyájával, Bogival és Mackóval élt.

AKTUÁLIS:

Főoldal