1 perce kaptuk a felfoghatatlan hírt! Nagy a baj! Kórházba került az egyik legnagyobb MAGYAR LEGENDA! Az életéért küzdenek az intenzíven: - RÉSZLETEK:



1 perce kaptuk a felfoghatatlan hírt! Nagy a baj! Kórházba került az egyik legnagyobb MAGYAR LEGENDA! Az életéért küzdenek az intenzíven: - RÉSZLETEK: - MC Hawer elmondta a rajongóinak, hogy Tekknő Miki nagyon rosszul van, és kétoldali szívroham miatt vitték be a kórházba. MC Hawer és a Tekknő nevű csapat a magyar mulatós popzene úttörője, de az előbbi nemrég keserűen beszélt arról, hogy 28 év alatt egyetlen díjat sem kapott az alkotásaiért. Bármennyi sikert, koncertet és ezer rajongót is értek el, az idei Fonogramon sem jutalmazták őket.
A zenekarvezető akkor nagyon felháborodott, és azt mondta: hiába van rengeteg arany- és platinalemezük, a szakma még mindig nem ismeri el őket, csak azt nem érti, hogy miért. A mulatós sztár most egy sokkal szomorúbb hírt osztott meg a hivatalos Facebook-oldalán, hogy barátját, Tekknő Mikit életveszélyes állapotban vitték be a kórházba, mert a 52 éves zenész kétoldali szívrohamot kapott. Sajnálattal közöljük, hogy Tekknő Mikit ma reggel kétoldali szívinfarktus érte. Jelenleg túl van a műtéten, kritikus állapotban van. Imádkozzatok érte…- olvasható a legfrissebb posztnál.

AKTUÁLIS:

Főoldal