Ma reggel robbant a hír! Hivatalos! Teljesen ÚJ pénz jön a nyugdíjasoknak: OLYAN PÉNZT kapnak a magyar nyugdíjasok, KIVÉTEL NÉLKÜL, amiről álmodni sem mertek!!! EZT HIHETETLEN, hogy meglépte a magyar kormány!!!



TELJESEN ÚJ PÉNZ JÖN A NYUGDÍJASOKNAK!!! 1 perce jött a hír: OLYAN PÉNZT kapnak a magyar nyugdíjasok, KIVÉTEL NÉLKÜL, amiről álmodni sem mertek. Mutatjuk a részleteket: Kamatot fizethetnek a késedelmes nyugdíjak után! Kamatot fizethetnek a nyugdíjak után, ha késve hozza ki a postás! A családvédelmi akciótervvel összefüggésben nyújtott be módosító javaslatot a miniszter. Ebben talált néhány érdekes pontot a 24. hu.
A nyugdíjtörvénybe bekerülne például, hogy a a késedelmesen folyósított nyugellátás összege után másnaptól köteles a nyugdíjfolyósító szerv késedelmi kamatot fizetni. Ennek kamata megegyezne azzal, amelyen az ügyfél fizet a hatóságnak, ha ő vét a jogszabályok ellen. Hogy ennek köze lehet-e az idei januári nyugdíjutalási késedelemhez azt nem tudni – olvasható a portálon. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal