ÍGY mentett életet a hős 11 éves Ádámka, aki most hétvégén beugrott egy fuldokló kisfiúért a Balatonba! Egy szívecskével fejezzük ki elismerésünket, megérdemli!



ÍGY mentett életet a hős 11 éves Ádámka, aki most hétvégén beugrott egy fuldokló kisfiúért a Balatonba! A kis 11 éves, de annál bátrabb Kovács Ádám családjával az egyik Balatoni strandon volt Június 16-án pénteken, amikor egy kisgyermeket észleltek a Balatonon, beljebb a parttól, ahol már mélyebb volt a víz. Mielőtt a szülei látták volna, mi történik, Ádám a Balatonba ugrott, hogy segítsen a kisgyermeknek. Édesanyja azt mondta, hogy Ádám már a vízben volt, mielőtt férjének esélye lett volna ledobni a táskáját és segíteni. Édesanyja így mesélte a történteket: “Egy nap lementünk a Balcsira, és ahogy a férjem mellett sétáltunk, láttuk a kisfiút a vízben, nagyon fiatal lehetett, érthetetlen, merre voltak akkor a szülei..
De mielőtt a férjemnek sikerült volna levennie a táskáját, Ádámka már futott is be a vízbe leugrott a mólón egyenes a Balaton vízébe, ahol sikerült kihúznia a kisgyermeket a partra.” A gyermek édesanyja a történtek után olyan hálás volt a gyereknek, hogy 50 ezer forintot adott neki azért, amiért önzetlenül gondolkodás nélkül a Balaton vízébe vetette magát, és megmentette a gyermekét.

AKTUÁLIS:

Főoldal