Ma 60 éves Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke! Figyeljék mit tett, eme jeles alkalomból: - Boldog születésnapot! Köszöntsük Őt tisztelettel és sok sok szívvel!



Ma 60 éves Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke. Boldog születésnapot! Köszöntsük Őt tisztelettel és sok sok szívvel! Orbán Viktor (Székesfehérvár, 1963. május 31. – ) magyar jogász és politikus. A demokráciába vezető magyar átmenet egyik legnagyobb hatású szimbolikus eseményén, Nagy Imre és társai újratemetésén elmondott beszédét követően vált ismert politikai személyiséggé Magyarországon. Orbán Viktor teljes neve Orbán Viktor Mihály; a második utónevét nagyapja után kapta. Apai nagyapja, Orbán Mihály állatorvossegéd és állattenyésztési brigádvezető a második világháború után került Alcsútdobozra, ahol gazdálkodással foglalkozott. Édesapja Orbán Győző (1940) mezőgazdasági üzemmérnök, vállalkozó,édesanyja Sípos Erzsébet gyógypedagógus és logopédus. Két testvére van, Orbán Győző (1965) mérnök-közgazdász, vállalkozó, birkózó, Orbán Áron (1977) vállalkozó, illetve a család nevelte egyik árván maradt unokatestvérüket is.
Még a feleségével és a gyermekeivel sem tud leülni szerdán vacsorázni Orbán Viktor kormányfő, aki május 31-én ünnepli hatvanadik születésnapját – tudta meg a Blikk. A lap megkérdezte a miniszterelnököt, hogy mivel telik a születésnapja. Köszönöm az érdeklődést, a jókívánságokat. Ám ez is csak egy munkanap – felelte, majd hozzátette, az édesanyját, mint minden évben, ezen a napon is meglátogatja azért. Azt írják, május 31-én Orbánnak hivatalos találkozói lesznek a Karmelita kolostorban, este pedig kimegy a Puskás Arénába, az AS Roma-Sevilla Európaliga-döntőre, és a helyszínen tárgyal majd az Európai Labdarúgó-szövetség prominenseivel. Aztán siet haza, mert másnap kora reggel hivatalos külföldi útra indul. A lap úgy tudja, feleségével, valamint gyermekeivel és unokáival majd csak a hét végén ünnepel. Boldog születésnapot! Köszöntsük őt sok sok szívvel és lájkkal! Forrás/Blikk.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal