GYÁSZ! Hihetetlen tragédia rázta meg az országot! Hirtelen meghalt ez a 25 éves magyar lány! Édesapja figyelmezteti az összes szülőt! Nyugodjék békében! Több mint Szomorú, ami a gyönyörű lánnyal történt..



Képzeld el, hogy úgy döntesz, hogy csak egy lányod lesz, hogy minden szeretetedet odaadhasd neki, hogy jó kislány legyen. És egy nap úgy dönt, hogy bulizik a barátaival és elhagyja, te kétségbeesetten keresed, mert ő az egyetlen szerelmed a lány a szemedben.
A szíved azt súgja hogy él mert az apai szeretet amit iránta érzel olyan nagy hogy nem engedi hogy azt hidd valami rossz történt vele minden nap sétálsz keresve anélkül mert a szorongásod elveszi a Ppetite. Sok nappal később felhívnak, hogy találtak egy testet, ami a hercegnőd lehetne, abban a pillanatban elindulsz arra a helyre, ahol a lélek darabokat dobálózik, bárcsak ne ő lenne!! Oda jutsz és ott van a kislányod, életed szerelme, szeretett lányod 😔 valaki elvette az életét, levágták a szárnyait, elvették mellőled, soha többé nem ölelheted meg.
Debani sok ember szívét nyerted meg, és a csillagokig vitted 🌟 Szívből kívántuk, hogy élve hazatértél volna a szüleiddel, akik egyetlen nap sem hagyták abba a keresésedet. Nyugodj békében gyönyörű lányom 💖 Bárcsak ne te lennél vagy más nő. Vigyázzatok magatokra vigyázzatok a lányaitokra, megölnek minket. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal